Skip to main content

Ontdek ons assortiment

Classic Line

Stap binnen in de mooie wereld van de “Classic Line” collectie. Hier draait alles om de klassieke sfeer van een landelijke tuin die perfect past bij een natuurlijke omgeving. Klassiek kan ook mooi zijn!

Onze vakmensen hebben deze collectie ontworpen met oog voor detail, zodat elk tuinhuis een verfijnde uitstraling heeft die past bij het rustieke karakter van een landelijke omgeving.

Ontdek de Classic Line

Trend Line

Ben je op zoek naar een tuinhuis dat perfect past bij jouw omgeving? Dan zijn onze tuinhuizen uit de “Trend Line” collectie exact wat je zoekt! Deze collectie is speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een modern design. 

De tuinhuizen uit de “Trend Line” zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn deze tuinhuizen ontworpen om jarenlang plezier te bieden.

Ontdek de Trend Line

Onze tuinhuizen passen in elke tuin.

Ons gamma aan tuinhuizen, carports & garages staan hieronder uitgestald.
Deze modellen kunnen steeds naar jouw eigen afmetingen geproduceerd worden. Ook de beschikbare houtsoorten kunnen gekozen worden.
Kortom, ons vakwerk kan naar jouw eigen stijl geproduceerd worden. Alles is maatwerk!

Naast deze modellen beschikken we over een team vakmanschap. Dit met 50 jaar ervaring! Daarom gaan zij alle uitdagingen aan om jouw gewenste model te realiseren.

Bekijk ons aanbod en vraag jouw prijs op maat!

Eigen paneelsysteem

Dit paneelsysteem is de basis van al ons vakwerk.
De voorbije 50 jaar hebben we dit steeds geoptimaliseerd. Alle tuinhuizen, carports & garages worden hieruit geproduceerd.

Liever een model op maat gemaakt?
Dat kan ook!

Contacteer ons